pirmdiena, 2012. gada 28. maijs

Biezpiena bulciņas

1. variants - no Ievas virtuves
Sastāvdaļas: 200 g vājpiena biezpiens; 200 g pilngraudu kviešu milti; apm. 50 g rozīnes; 1 ēdamkarote (10 g) vīnogu kauliņu eļļa; 1 tējkarote cepamais pulveris


Sajauc visas sastāvdaļas un veido apaļas bulciņas, cep cepeškrāsnī180 g apmēram 20 minūtes. Nezinu, kā jābūt, bet man sanāca ļoti cietas maizītes. Tad nu mēginaju vēlreiz nedaudz citādāk:

2. variants
Sastāvdaļas: 200 g vājpiena biezpiens; 80 - 100 g pilngraudu kviešu milti; 50 g rozīnes; 1 ola; 1 tējkarote cepamais pulveris

Rīkojas tieši tāpat, kā pirmajā variantā, taču vēl labāk ir, ja rozīnes izmērcē un sasmalcina - tad bulciņa liekās saldāka. Visu sajauc un cep 20 - 25 min.  Pa vidu bulciņu var  var apgriezt uz otru pusi.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...