Sastāvdaļas: 300 g āboli; 300 g ķirbis; 150 g apelsīns; sauja kaltētas dzērvenes, nedaudz citrona sula
Ābolu un ķirbi sarīvē uz rupjās rīves vai sagriež salmiņos. Apelsīnu nomizo un arī sagriež. Dzērvenes nomazgā. Sajauc visas sastādaļas kopā un samaisa.
Ja ir svaigas dzērvenes, tad salātiem izmanto tās. Dzērvenes viegli saspaida un samaisa ar karoti medus un tad šo maisījumu iemaisa salātos.
Ābolu un ķirbi sarīvē uz rupjās rīves vai sagriež salmiņos. Apelsīnu nomizo un arī sagriež. Dzērvenes nomazgā. Sajauc visas sastādaļas kopā un samaisa.
Ja ir svaigas dzērvenes, tad salātiem izmanto tās. Dzērvenes viegli saspaida un samaisa ar karoti medus un tad šo maisījumu iemaisa salātos.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru