Sastāvdaļas: 350 g ķīnas kāposts; 250 g vājpiena biezpiens; 2 olas; 4 ēdamkarotes kukurūzas milti; apm. 50 g cietais siers; himalaju sāls; rozmarīns; malti melnie pipari; nedaudz olīveļļa
Olas viegli sakuļ, pievieno biezpienu un garšvielas (sāli, piparus un rozmarīnu) un kukurūzas miltus. Iemaisa klāt sagrieztu ķīnas kāpostu. un noliek , lai pastāv apm. 15 min. Cepamo formu ieziež ar eļļu un liek tajā mīklu. Cep sacepumu cepeškrāsnī 180 grādos 30 minūtes. Tad pārber ar satīvētu sieru un pacep vēl 5 minūtes.
Recepte (no bloga cook-inspire.livejournal.com) ļoti vienkārša, ātra un garšīga. Ļoti līdzīgi var cept arī ar citiem dārzeņiem, piem. šodien cepu cukini + rīvēti burkāni (dārzeņi apm. 500 g) un kukurūzas miltu vietā 2 ēdamkarotes auzu klijas (pārējais kā pamatreceptē).
Olas viegli sakuļ, pievieno biezpienu un garšvielas (sāli, piparus un rozmarīnu) un kukurūzas miltus. Iemaisa klāt sagrieztu ķīnas kāpostu. un noliek , lai pastāv apm. 15 min. Cepamo formu ieziež ar eļļu un liek tajā mīklu. Cep sacepumu cepeškrāsnī 180 grādos 30 minūtes. Tad pārber ar satīvētu sieru un pacep vēl 5 minūtes.
Recepte (no bloga cook-inspire.livejournal.com) ļoti vienkārša, ātra un garšīga. Ļoti līdzīgi var cept arī ar citiem dārzeņiem, piem. šodien cepu cukini + rīvēti burkāni (dārzeņi apm. 500 g) un kukurūzas miltu vietā 2 ēdamkarotes auzu klijas (pārējais kā pamatreceptē).
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru