200 g rieksti; 10 tējkarotes cukurs; 2 tējkarotes kanēlis; 2 tējkarotes medus
Mēs gatavojām zemesriekstus un mandeles un pirms karamelizēšanas nolobījām riekstiem miziņas.
Cukuru, medu un kanēli liek uz pannas un maisot karsē nelielā temperatūrā. Klāt ber riekstiņus un maisa, līdz viss ir izkusis un vienmērīgi samaisās ar riekstiem. Gatavus riekstus liek uz cepamā papīra un atdala vienu no otra, kamēr nelīp kopā.
Mēs gatavojām zemesriekstus un mandeles un pirms karamelizēšanas nolobījām riekstiem miziņas.
Cukuru, medu un kanēli liek uz pannas un maisot karsē nelielā temperatūrā. Klāt ber riekstiņus un maisa, līdz viss ir izkusis un vienmērīgi samaisās ar riekstiem. Gatavus riekstus liek uz cepamā papīra un atdala vienu no otra, kamēr nelīp kopā.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru