150 g cepumi (man "dāmu pirkstiņi" ); 200 g vājpiena biezpiens; 150 g maskarpones sies; 150 g jogurts; 50 g cukurs; zemenes
Pagatavo biezpiena krēmu - sablenderē biezpienu, cukuru, maskarponi, jogurtu.Jogurts var būt gan baltais bezpiedevu vai kāds ar ogām. Sasmalcina cepumus, pusi no cepumiem kārto trauka apakšā, nedaudz pieblitē. Pa virsu kārto kārtu ar sagrieztām zemenēm, tad pusi no krēma, atkal zemenes. Tad otru cepumu pusi, zemenes, krēmu un pa virsu atkal sagrieztas ogas.
Virsū var uzkaistī vai nu sasmalcinātus riekstus vai cepumu drupatas. Liek visu nostāvēties ledusskapī vismaz uz pāris stundām, labākajā gadījumā uz nakti.
Pagatavo biezpiena krēmu - sablenderē biezpienu, cukuru, maskarponi, jogurtu.Jogurts var būt gan baltais bezpiedevu vai kāds ar ogām. Sasmalcina cepumus, pusi no cepumiem kārto trauka apakšā, nedaudz pieblitē. Pa virsu kārto kārtu ar sagrieztām zemenēm, tad pusi no krēma, atkal zemenes. Tad otru cepumu pusi, zemenes, krēmu un pa virsu atkal sagrieztas ogas.
Virsū var uzkaistī vai nu sasmalcinātus riekstus vai cepumu drupatas. Liek visu nostāvēties ledusskapī vismaz uz pāris stundām, labākajā gadījumā uz nakti.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru