pirmdiena, 2013. gada 18. marts

Rudzu makaroni ar cukīni un riekstiem

Sastāvdaļas 1 porcijai: 70 g rudzu makaroni; 1 neliels cukinī,  svaiga citrona sula; pāris mandeles; kaņepju sēklas; sāls



Cukīnī nomizo un ar mizojamo nazīti sagriež plānās sloksnītēs. Katliņā verdošā sālsūdenī  liek pilngraudu rudzu makaronus (no veikaliņa Grauda spēks) un cukīnī. Vāra kamēr gatavs, šie makaroni jāvāra 6 - 8 min.  Kad gatavs, nolej ūdeni, liek šķīvi, uzspiež nedaudz svaigu citronu sulu, apmaisa, pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un kaņepju sēkliņām.  
Ļoti ātri pagatavojams pusdienu ēdiens no vienkāršiem produktiem. Uz veselību!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...