Sastāvdaļas: kārbiņa tuncis savā sulā, dažas salātlapas, 2 nelieli āboli; 2 seleriju kāti; 2 olas; 100 g bezpiedevu jogurts; citrons, nedaudz sāls, pipari
Novāra olas. Sasmalcina salātus, seleriju kātus, nomizotus ābolus. No jogurta, citrona sulas, sāls un pipariem pagatavo salātu mērciti.
Uz škīvja kārto salātlapas, pusi no seleriju kātiem un pusi no āboliem, tad tunci (iepriekš nolej sulu) tad atkal seleriju un ābolus, pa virsu sagrieztas olas. Ēd ar jogurta mērci.
Novāra olas. Sasmalcina salātus, seleriju kātus, nomizotus ābolus. No jogurta, citrona sulas, sāls un pipariem pagatavo salātu mērciti.
Uz škīvja kārto salātlapas, pusi no seleriju kātiem un pusi no āboliem, tad tunci (iepriekš nolej sulu) tad atkal seleriju un ābolus, pa virsu sagrieztas olas. Ēd ar jogurta mērci.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru